עוגיות חמאת בוטנים
והוא יספק כ 24 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאת בוטנים, סוכר מגורען, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 34 דקות. נסו עוגיות חמאת שוקולד עם פצפוצי שוקולד וחמאת בוטנים, חמאת בוטנים-עוגיות שוקולד צ'אנק, ו חמאת בוטנים עוגיות שוקולד צ'אנק (מתכונים דומים).
הוראות
תכין את נתחי חמאת הבוטנים קודם.
מערבבים את שבבי חמאת הבוטנים, חמאת בוטנים וחמאה בקערה קטנה ומיקרוגל על גבוה במשך 30 שניות. מערבבים עד חלקה. אם שבבי לא נמסו, חום במשך 30 שניות נוספות.הפוך קטן 2×5(ish) עובש עם לסכל (ראה תמונה).
יוצקים את תערובת חמאת הבוטנים לתוך התבנית הקטנה ומקררים אותו במשך כחצי שעה או עד המשרד. לנתק את חמאת הבוטנים ולחתוך לחתיכות.המשך עם בצק העוגיות. חמאת שמנת וסוכרים עם מיקסר חשמלי. הכה בחמאת בוטנים, ואז אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים במהירות נמוכה יותר, ואז מכים בוניל. ביד או באמצעות המהירות הנמוכה ביותר של מיקסר, מערבבים בקמח. כאשר קמח מעורבב, מערבבים בחתיכות שוקולד וצ ' יפס חמאת בוטנים.תקרר את הבצק במשך כשעה.מחממים תנור ל 350 מעלות F. באמצעות מעט פחות מרבע כוס למדוד, לגרוף כדורי בצק ולסדר על גיליון עוגיות כמה סנטימטרים זה מזה. מקל נתחי חמאת בוטנים לבצק שכבר גורף.
אופים במשך 12-14 דקות, עד להגדיר חום סביב הקצוות.
הסר מהתנור להתקרר על מחבת במשך כ 10 דקות כדי להגדיר.
הסר מהמחבת ולהגדיר על מדף לסיים קירור.עושה 24 עוגיות גדולות