עוגיות חמאת בוטנים אדווה
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך ציפוי וניל עשיר וקרם, סוכר, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אנשים רבים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. מתכונים דומים: עוגיות חמאת בוטנים אדווה, גלידת גלידת פאדג'חמאת בוטנים, ו גלידת גלידת פאדג'חמאת בוטנים.
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז תחתון רק של 9 אינץ ' מחבת מרובעת. בקערה קטנה, לנצח סוכר, 1/3 כוס חמאת בוטנים, קמח ביצה 1 עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 2 דקות; להפריש.
הפוך הבלילה בראוני כפי שהורה על תיבה.
מורחים במחבת. זרוק תערובת חמאת בוטנים על ידי כף חופנים על הבלילה. להסתחרר דרך הבלילה עם סכין.
אופים 38 עד 42 דקות או עד קיסם מוכנס 2 אינץ ' מהצד של פאן יוצא כמעט נקי. מגניב לגמרי, בערך 1/2 שעות.
בקערה קטנה, מערבבים את כל החומרים המצופים, באמצעות כף, עד חלקה ומפיצה.
מורחים ציפוי על בראוניז; מפזרים בוטנים. עבור בראוניז, לחתוך 6 שורות על ידי 5 שורות.