עוגיות חמאת בוטנים וריבה
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך ריבת תות, חמאת בוטנים שמנת, תערובת עוגת השטן מזון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות חמאת בוטנים וריבה, עוגיות חמאת בוטנים וריבה, ו עוגיות חמאת בוטנים וריבה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז או ריסוס תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים עוגה, חמאה, ביצה וחלב עם כפית עד הבצק. מערבבים בחמאת בוטנים צ ' יפס.
אופים 16 עד 18 דקות או עד קיסם מוכנס 2 אינץ ' מהצד של פאן יוצא נקי. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה בינונית, מערבבים זיגוג, חמאת בוטנים וחלב עד מעורבב היטב; מורחים על פני בראוניז. בקערה קטנה, מקום ג ' לי; מערבבים עד חלקה. זרוק כפית קטנה של ריבה באופן שווה על ציפוי. ג ' לי מערבולת עם קצה הסכין לעיצוב משובש. עבור ברים, לחתוך 6 שורות על ידי 4 שורות. חנות מכוסה במקרר.