עוגיות חמוציות-פיסטוק ביסקוטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ביסקוטי אוכמניות פיסטוק. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 41 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, פודינג מיידי פיסטוק ותערובת מילוי עוגה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו ביסקוטי פיסטוק חמוציות, עוגיות חמוציות-פיסטוק ביסקוטי, ו ביסקוטי פיסטוק חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגיות, תערובת פודינג וקמח. מערבבים חמאה מומסת וביצים עד צורות בצק רכות. מערבבים בפיסטוקים ואוכמניות. מחלקים בצק לשניים. על כל אחד 2 יריעות עוגיות ungreased, צורה חצי בצק לתוך יומן 15x2 אינץ'.
אופים 18 עד 20 דקות או עד חום זהוב. מגניב על גליונות עוגיות 20 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-250F.
מניחים יומני על קרש חיתוך.
חותכים לרוחב לפרוסות 3/4 אינץ'.
מניחים פרוסות לחתוך צדדים למטה על סדינים עוגיות ungreased.
אופים 40 דקות, פונה פעם אחת. מיד להסיר מגיליונות עוגיות כדי מדפי קירור. מגניב 10 דקות. עם מסננת קטנה, בסדר, מפזרים קלות אבקת סוכר מעל צמרות של עוגיות. החנות מכוסה באופן רופף.