קושימומחה
מוכן ב35 דק.
מנות66
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות כמהין מוקה

עוגיות כמהין מוקה
המתכון עוגיות כמהין מוקה יכול להתבצע בערך 35 דקות. מנה אחת מכילה 71 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 66 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם סוכר, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח. עם כפית ציון של 10%, המנה הזו לא כל כך גדולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגיות כמהין מוקה, עוגיות כמהין מוקה, ו עוגיות כמהין מוקה.

הוראות

1
בסיר קטן על אש נמוכה ממיסים חמאה ו 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסירים מהאש; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים גרגירי קפה; מצננים 5 דקות. מערבבים פנימה את הביצים, הסוכרים והווניל.
מרכיבים שתצטרך
קפה נמסקפה נמס
ונילוניל
ביצהביצה
3
שלב את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה והמלח; מקפלים לתערובת השוקולד עם יתרת השוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
אבקת אפייהאבקת אפייה
שוקולדשוקולד
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
4
זרוק על ידי עגול כפיות 2 ב. מלבד על ניירות אפייה משומנים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בחום של 350 כ-9-11 דקות או עד שהצמרות נראות מעט יבשות וסדוקות. מגניב עבור 1 דקה לפני הסרת כדי חוט מדפי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "