קושימומחה
מוכן ב30 דק.
מנות44
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות כריך חמאת בוטנים

עוגיות כריך חמאת בוטנים
אם יש לכם תמצית ונילן, סוכר, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 10%. חמאת בוטנים כריך עוגיות עם חמאת בוטנים מולסה התחת, עוגיות כריך חמאת בוטנים, ו עוגיות כריך חמאת בוטנים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה שמנת את הקיצור, חמאת הבוטנים והסוכרים עד לקבלת אור ותפוח, כ -4 דקות. מקציפים ביצים וניל.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
קיצורקיצור
ונילוניל
קרםקרם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שלב את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
3
צורה ל -1 אינץ'. כדורים ומקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים. משטחים ל-3/8 אינץ'. עובי עם מזלג.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים בחום של 375 למשך 7-8 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הסר למתלים כדי להתקרר.
6
למילוי, בקערה גדולה, מקציפים את חמאת הבוטנים, סוכר הקונדיטורים, הווניל ומספיק החלב בכדי להשיג עקביות מתפשטת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
ונילוניל
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מורחים על מחצית העוגיות ומעליהם עוגיה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
מורחיםמורחים

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

ניתן לשלב עוגיות סנדוויץ ' עם שרי שמנת, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "