עוגיות לגזור של Busia
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קמח, חמאה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות גזורות מיושנות, עוגיות חתוכות לחתונה, ו עוגיות חיתוך החוף (מתכונים דומים).
הוראות
חמאת שמנת וסוכר. מוכה בביצים.
ממיסים את הסודה לשתייה בחלב, ולאחר מכן מוסיפים לתערובת.
מוסיפים את הוניל ומערבבים היטב
מניחים מלח עם קמח ומערבבים לאט לתערובת. הבצק לא צריך להיות דביק מדי צריך למשוך מן הצדדים של הקערה בקלות. אם הבצק דביק, להוסיף קצת יותר קמח.
טופס את הבצק לתוך גליל על רגל ארוכה 2-3 אינץ ' בקוטר.
מגלגלים בנייר שעווה ולשים במקרר במשך 1 שעה.
הסר מהמקרר ותן לבצק להגיע לטמפרטורת החדר.
מרדדים בצק נתח בכל פעם (יומן בצק אחד עושה על 4 נתחים).
מחממים תנור ל 350 מעלות F (180 מעלות C).
חותכים את העוגיות שלך לקשט או לאפות רגיל במשך 8-10 דקות. תהנו!