עוגיות כביש סלעי הוא צמחוני קינוח. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לכם שקדים, marshamallow, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות לדרך סלעית, עוגיות לדרך סלעית, ו עוגיות לדרך סלעית.
הוראות
1
שלב את החמאה החמה, סוכר מגורען, סוכר חום, רסק תפוחים, ביצה וסירופ תירס קל בקערת מיקסר לעמוד מצויד מצורף ההנעה ומערבבים על בינוני גבוה במשך כ 2 דקות. לגרד את הצדדים של קערה ולהוסיף סודה לשתיה, מלח קפה טחון לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
סירופ תירס קל
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
הודו מבושל מגורר (או עוף)
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים על מהירות גבוהה בינונית במשך כ 1 דקה. כבה את המיקסר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מערבבים את הקמח ואת אבקת הקקאו, מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
מוסיפים תערובת יבשה (קמח וקקאו) לתערובת רטובה ומשתמשים במרית חזקה או בכפית עץ כדי לשלב. הבצק יהיה דביק.באמצעות גלידה 1 אינץ ' או כף, לגרוף את התערובת ולחץ מרשמלו למרכז. מקפלים בצק סביב מרשמלו עד מכוסה לחלוטין, ואז מגלגלים itin שקדים כתושים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מניחים עוגיות 1 אינץ ' זה מזה על קלף מצופה גיליון.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
6
אופים ב 450 מעלות F במשך 4-5 דקות, או עד מחוץ עוגיות אפויים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בואו עוגיות להתקרר על bakesheet במשך 3-4 דקות ולאחר מכן להעביר עוגיות למתלה קירור.