עוגיות לימון
עוגיות לימון הן אולי הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 84 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-30 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 38 דקות. אם יש לך קמח שקדים, שעועית וניל, חלבונים ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות קוקוס לימון, עוגיות קוקוס לימון, ו מקרוני וניל לימון (מתכונים דומים).
הוראות
העוגיות האלה קלות ומהנות. הם יכולים להיות תוספת סתיו או חורף נהדר כמה פינוקי שוקולד.
מחממים התנור ל 200 מעלות F. בקערה בינונית, לנפות יחד את אבקת הסוכר וקמח שקדים.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לנצח את 5 חלבונים ביצה 1 דקה לשלב.
מוסיפים את הקרם של אבנית ולהמשיך להכות את הלבנים על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את זרעי וניל גרדו ולהמשיך להכות עד שהוא משולב באופן מלא ואת הלבנים הם מבריק, 2 עד 3 דקות.
הסר את הקערה מן המיקסר ולהשתמש מרית גומי לקפל בעדינות את גרידת לימון תערובת אבקת סוכר.
מעיל 1 או 2 דפי אפייה גדולים עם שכבה של נייר קלף. לרסס את הנייר עם שכבה דקה של תרסיס nonstick. שים כפית גדושה של הבלילה על 2 אינץ ' זה מזה על המגש (ים). היזהר לעזוב את החלל בין כל תל כי הבלילה מתפשטת כפי שהוא אופה.
שים את המגש במרכז התנור ואופים במשך 8 דקות, ולאחר מכן להעלות את הטמפרטורה ל 375 מעלות F ואופים עד עוגיות זהובות חום סביב הקצוות וליצור חיצוני דמוי פגז נחמד, על 10 עד 12 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר להם להתקרר במשך כמה דקות לפני בזהירות להסיר אותם מהמגש עם מרית אופסט. שמור על עצמך! הם יכולים להיצמד לעיתון.