עוגיות לינזר
עוגיות לינזר עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. אם יש לך אבקת אפייה, שקדים blanched, ריבת פטל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Linzer Augen (עיני Linzer Aka Linzer טארטים או עוגיות Linzer), עוגיות לינזר, ו עוגיות לינזר.
הוראות
חמאת שמנת בקערת ערבוב גדולה; בהדרגה להוסיף 1 סוכר כוס, להכות עד אור ורך.
מוסיפים ביצים ווניל, מכים היטב; מערבבים שקדים טחונים, מערבבים היטב.
לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, וקינמון בקערת ערבוב קטנה; בהדרגה להוסיף תערובת מוקרם, ערבוב גם לאחר כל תוספת. מכסים ומקררים בין לילה.
מגלגלים רבע מהבצק לעובי של 1/4 אינץ ' בין שתי חתיכות נייר שעווה, משאירים את הבצק שנותר מקורר עד שיהיה מוכן לשימוש.
חותכים עם חותך עגול 2 אינץ מחורץ; מניחים חצי עוגיות על גיליונות עוגיות משומן קלות.
חותכים מרכזים מעוגיות שנותרו, באמצעות חותך עגול 3/4 אינץ'; מניחים על גיליונות עוגיות משומן קלות.
אופים ב 350 במשך 10 עד 12 דקות.
הסר מגיליונות עוגיות, מגניב על מדפים תיל. חזור על הנוהל עם הבצק שנותר.
מורחים כמות קטנה של ריבה על החלק התחתון של כל עוגייה מוצקה. למעלה עם עוגיות שנותרו לעשות כריכים. לנפות אבקת סוכר מעל צמרות של עוגיות. תמלאו חתיכות ריבה. לאחסן במיכלים אטומים.