עוגיות ליקר ביצים עם ציפוי ליקר ביצים עם קרם חמאה.
אם יש לכם רום, ליקר ביצים, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגת Bundt ליקר ביצים עם קרם חמאה ליקר ביצים, עוגות חלמונה עם קרמל חלמונה, ו קאפקייקס עם ליקר ביצים עם ציפוי גבינת שמנת.
הוראות
מערבבים קמח, אבקת אפייה, קינמון ואגוז מוסקט בקערה ומניחים בצד. בקערת ערבוב נוספת, מערבבים סוכר וחמאה יחד.
מוסיפים חלמונים ווניל לתערובת ומכים עד חלקה. לבסוף, מוסיפים ליקר ביצים ורום ומערבבים במהירות בינונית עד חלקה וקרם. לאט להוסיף תערובת קמח לתוך תערובת ליקר ביצים / סוכר עד בשילוב לחלוטין, אבל להיזהר לא לערבב יתר על המידה. זרוק כפיות של בצק על גיליון עוגיות מוכן ואופים במשך 20-22 דקות.
הסר מיד, מפזרים קינמון או אגוז מוסקט ולעבור מדף קירור. !כאשר מגניב לחלוטין, כפור עם ליקר ביצים buttercream.In קערת מיקסר קטנה, לנצח סוכר וחמאה של ממתקים או מרגרינה עד מעורבב היטב.בהדרגה לנצח בליקר ביצים ורום עד הדובדבן הוא חלק. עושה על 1 1/2 כוסות.