עוגיות ליקר פטל ולנטיין
זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם תערובת סוכר, חמאה, ג' לי דובדבנים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. . עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו כיצד להפוך ליקר פטל עבור קוסמופוליטן פטל, שוקולדים ליקר פטל, ו בראוניז ליקר שוקולד מריר ופטל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, להכות יחד את החמאה, קיצור, ו 1 כוס סוכר עד חלקה וקרם; ואז להוסיף ביצים, וניל, ותמצית לימון. בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח, מלח ואבקת אפייה. הפוך היטב באמצע, ויוצקים תערובת שמנת לתוכו, קיפול יבש לתוך רטוב עד מעורב. מערבבים ב 2 כפות חלב בסוף. כדי להקל על גלגול, אתה יכול לכסות ולקרר בכל מקום בין 1 שעה עד כמה ימים.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק לעובי 1/8 אינץ'. השתמש חותך עוגיות בצורת לב לחתוך צורות מתוך בצק.
מניחים עוגיות 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 6 עד 10 דקות. מעט השחמה היא בסדר, אבל אין צורך.
הסר מסדינים אפייה כדי מתלים חוט מגניב.
בינתיים, בקערה בינונית, להכות ביצה לבן עם מיקסר חשמלי עד מוקצף אבל לא נוקשה. בהדרגה לנצח 1 1/2 כוסות סוכר, ואז 1/8 כוס חלב.
מערבבים בליקר פטל וג ' לטין בטעם דובדבן. בהדרגה לנצח הנותרים 1 1/2 כוסות סוכר קמצוץ של מלח, ערבוב עד הדובדבן נראה כמו מרשמלו מוך, לא די נוקשה מספיק כדי לעמוד בפסגות.
מורחים ציפוי על גבי עוגיות.