עוגיות מזל אני
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: עוגיות מזל, עוגיות מזל, ו עוגיות מזל תוצרת בית.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. חמאה גיליון עוגיות. כתוב הון על רצועות נייר על 4 אינץ 'ארוך ו 1/2 אינץ' רחב. בנדיבות גריז 2 סדינים עוגיות.
מערבבים את הלבן ביצה וניל עד קצף אבל לא נוקשה. מנפים את הקמח, המלח והסוכר ומתמזגים בתערובת של ביצה לבנה.
מניחים כפית של הבלילה לפחות 4 סנטימטרים זה מזה על אחד גיליונות העוגיות מוכן. להטות את הסדין כדי להעביר את הבלילה לצורות עגולות על 3 אינץ ' בקוטר. היזהר לעשות הבלילה עגול ואפילו ככל האפשר. אל תעשה יותר מדי, כי העוגייה צריכה להיות ממש חמה כדי ליצור אותם וברגע שהם לקרר זה מאוחר מדי. התחל עם 2 או 3 לגיליון ותראה כמה אתה יכול לעשות.
אופים במשך 5 דקות או עד קוקי הפך צבע זהוב 1/2 אינץ רחב סביב הקצה החיצוני של המעגל. המרכז יישאר חיוור. בעוד גיליון אחד הוא אפייה, להכין את השני.
מוציאים מהתנור ומזיזים במהירות עוגייה עם מרית רחבה ומניחים במהופך על לוח עץ. מניחים במהירות את המזל על העוגייה, קרוב לאמצע ומקפלים את העוגייה לשניים.
מניחים את הקצה המקופל על שפת כוס המדידה ומושכים את הקצוות המחודדים למטה, אחד בחלק הפנימי של הכוס ואחד מבחוץ.
מניחים עוגיות מקופלות לתוך הכוסות של מאפין פח או קרטון ביצים כדי להחזיק את הצורה שלהם עד המשרד.