הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו עוגיות שוקולד, עוגיות שוקולד, ו קח 5 עוגיות חטיף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה בינונית, מערבבים חמאה, שוקולד ואבקת סוכר עם כפית. מערבבים בביצה. מערבבים בקמח, סודה לשתייה ומלח. מכסים ומקררים את הבצק לפחות 15 דקות אבל לא יותר מ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
על הסוכר של קונדיטורים
זילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
לעצב בצק לכדורים 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
מקום על 2 סנטימטרים זה מזה על גיליון עוגיות ungreased.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים 7 עד 9 דקות או עד כמעט שום שקע נשאר כאשר נגע קלות במרכז. מגניב 1 דקה; להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה חוט. מיד למעלה עם סוכריות (סוכריות יימסו מעט).