עוגיות מנטה שוקולד מריר
עוגיות מנטה שוקולד מריר עשויות להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה קלוריות 5799, 83 גרם חלבון ו 341 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אבקת אפייה, ביצים, שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו מנטה פאטי ממולא בראוניז שוקולד מריר, עבה + עוגיות מוקה שוקולד מריר שמנמן, ו בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche (מתכונים דומים).
הוראות
גריז 9 על 13 ב. תבנית אפייה; להפריש. מנפים יחד קמח, קקאו, מלח ואבקת אפייה לקערה.
חמאת מיקרוגל ושוקולד מריר בקערת זכוכית בינונית, ערבוב לעתים קרובות, עד נמס וחלק, על 1 1/2 דקות.
לטאטא יחד סוכר וביצים בקערה גדולה עד מעורבב.
מוסיפים תמציות ומקציפים כדי להתמזג. מערבבים תערובת שוקולד מומסת לתערובת ביצים. בעדינות לקפל בתערובת קמח עם מרית פלסטיק עד לא פסים להישאר.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ולהפיץ באופן שווה.
אופים בראוניז עד שקיסם שיניים מוכנס 2 ב. מן הקצה יוצא עם כמה פירורים דבק בו, 25 עד 30 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר, כ -45 דקות.
שים שוקולד מריר בשקית ניילון resealable, לגזור את קצה פינה קטן, ולטפטף חצי מעל בראוניז.
מפזרים סוכריות טפטוף עם שוקולד שנותר.
בואו להתקרר עד ערכות שוקולד, 25 דקות, ולאחר מכן לחתוך לריבועים.