עוגיות מפיצה
הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, חמאה, פלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. נסו ביסקוויטים טיפה, עוגיות הטיפה הטובות ביותר, ו לחם שיפון עם ביסקוויטים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, 3/4 אבקת שום כפית, מלח ופלפל לבן יחד בקערה.
חותכים קיצור לתערובת קמח עם סכין או בלנדר מאפה עד שהתערובת מעט גבשושי. מערבבים חלב, גבינת צ ' דר, ופפרוני לתערובת קמח עד מעורבב היטב. זרוק כדורי 2 אינץ ' על תבנית אפייה מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד הזהב, 12 עד 15 דקות.
מערבבים חמאה ונותר 1/2 אבקת שום יחד בקערה קטנה; מברשת על ביסקוויטים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון