הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, חמאה, פלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. נסו ביסקוויטים טיפה, עוגיות הטיפה הטובות ביותר, ו לחם שיפון עם ביסקוויטים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים קמח, אבקת אפייה, 3/4 אבקת שום כפית, מלח ופלפל לבן יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
חותכים קיצור לתערובת קמח עם סכין או בלנדר מאפה עד שהתערובת מעט גבשושי. מערבבים חלב, גבינת צ ' דר, ופפרוני לתערובת קמח עד מעורבב היטב. זרוק כדורי 2 אינץ ' על תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
רול פירות צהוב אחד
4
אופים בתנור שחומם מראש עד הזהב, 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מערבבים חמאה ונותר 1/2 אבקת שום יחד בקערה קטנה; מברשת על ביסקוויטים.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.