קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות72
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות מרנג מנטה

עוגיות מרנג מנטה
המתכון ניתן להכין עוגיות מרנג מנטה בסביבות 1 שעה ו 25 דקות. המתכון הידידותי הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ופודמפ משרת 72 . לקינוח הזה יש 25 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן למנה. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. אם יש לכם צבעי מאכל להדביק, קרם טרטר, סוכר, וכן קומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 7%, המנה הזו גרועה מאוד (אך עדיין ניתנת לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגיות מרנג מנטה, עוגיות מרנג מנטה, ו נשיקות מרנג מנטה.

הוראות

1
מניחים חלבונים בקערה גדולה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את קרם האבנית, תמצית המנטה והמלח; מקציפים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, ומקציפים גבוה עד שנוצרות פסגות מבריקות ונוקשות וסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
אם תרצה, בעזרת מכחול קטן חדש, צבע ארבעה פסים אדומים וירוקים לסירוגין בתוך שקית מאפה המצוידת בקצה כוכב מס ' 2. מלא שקית עם מרנג. צינור 1-1 / 2-ב.- עוגיות בקוטר על גבי נייר אפייה מרופד בנייר אפייה, צביעה מחדש של פסים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
4
אופים בחום של 250 מעלות צלזיוס למשך 40-45 דקות או עד להתייצבות וייבוש. כבה את התנור; השאירו מרנגים בתנור למשך 1-1 / 2 שעות. הסר בזהירות מרנגים מנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
במיקרוגל, להמיס ציפוי ממתקים; מערבבים עד חלקה. טובלים תחתיות של מרנגים לציפוי מומס, ומאפשרים לעודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
עם שיבולת שועל ודבשעם שיבולת שועל ודבש
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
6
מניחים על נייר שעווה; תן לעמוד עד להתייצבות. אחסן בכלי אטום.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

עוגיות בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. ה. ריזלינג עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
ד ר הרמן ד ר ריזלינג
ד ר הרמן ד ר ריזלינג
ניחוחות של עשבי תיבול ופירות אבן. מתוק, טרי, פירותי עם חומציות תוססת. יין זה הוא אידיאלי עבור אוכל חריף במיוחד אסייתי פיקנטימטבח, חומציות האור ורעננה הוא כזה שהוא עשוי להיות נהנה בכוחות עצמו.