קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות מרשמלו מצופות שוקולד

עוגיות מרשמלו מצופות שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות מרשמלו מצופות שוקולד. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לכם קינמון טחון, ביצים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגיות מרשמלו מצופות שוקולד, עוגיות שוקולד מצופה שוקולד מרשמלו, ו סוכריות מרשמלו מצופות שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את החומרים היבשים במערבל מצויד מצורף משוט.
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
2
מוסיפים את החמאה ומערבבים במהירות נמוכה עד סנדי.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
מוסיפים את הביצים ומערבבים כדי לשלב. טופס את הבצק לתוך דיסק, לעטוף ולקרר לפחות 1 שעה עד 3 ימים. כאשר מוכן לאפות, לשמן גיליון עוגיות או בשורה אותו עם נייר קלף או מחצלת אפייה nonstick.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
ביצהביצה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק לעובי 1/8 אינץ'. השתמש חותך עוגיות לחתוך את סיבובים קטנים של בצק, 1 עד 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
6
מעבירים למחבת מוכנה ואופים עד חום זהוב בהיר, כ 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
7
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
8
צינור "נשיקה" של מרשמלו על כל עוגייה.
מרכיבים שתצטרך
מרשמלומרשמלו
עוגיותעוגיות
9
בואו להגדיר בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות.
10
קו גיליון עוגיות עם קלף או מחצלת אפייה nonstick. אחת בכל פעם, לזרוק בעדינות את העוגיות עם ציפוי מרשמלו לתוך השוקולד החם. הרם עם מזלג ולתת עודף שוקולד לטפטף בחזרה לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
שוקו חםשוקו חם
מרשמלומרשמלו
שוקולדשוקולד
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
11
מניחים על המחבת מוכן ולתת להגדיר בטמפרטורת החדר עד הציפוי הוא מוצק, על 1 עד 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
מערבבים את המים, סירופ תירס, וסוכר בסיר, מביאים לרתיחה עד שלב "כדור רך", או 235 מעלות על מדחום ממתקים. בינתיים, מפזרים את הג ' לטין על המים הקרים ולתת להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
ג ' לטיןג ' לטין
ממתקיםממתקים
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר את הסירופ מהחום, להוסיף את הג ' לטין, ומערבבים. מקציפים את הלבנים עד פסגות רכות טופס ויוצקים את הסירופ לתוך הלבנים.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
סירופסירופ
3
מוסיפים את הוניל וממשיכים להצליף עד נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
4
העברה לשקית מאפה.
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
5
זיגוג שוקולד: להמיס את 2 החומרים יחד בחלק העליון של דוד כפול או קערה להגדיר מעל מים בקושי רותח.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
קערהקערה

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים0(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים12(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ תירס קלסירופ תירס קל2תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה3ביצים, מקצף יחדביצים, מקצף יחד7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמחקמח1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אבקת ג'לטיןאבקת ג'לטין1(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)semisweet שוקולדsemisweet שוקולד1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק0(יכול להיות או להרחיק)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאת קקאו או שמן צמחיחמאת קקאו או שמן צמחי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן2(חוֹרֶף)מים קריםמים קרים