עוגיות מרשמלו מצופות שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות מרשמלו מצופות שוקולד. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לכם קינמון טחון, ביצים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגיות מרשמלו מצופות שוקולד, עוגיות שוקולד מצופה שוקולד מרשמלו, ו סוכריות מרשמלו מצופות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החומרים היבשים במערבל מצויד מצורף משוט.
מוסיפים את החמאה ומערבבים במהירות נמוכה עד סנדי.
מוסיפים את הביצים ומערבבים כדי לשלב. טופס את הבצק לתוך דיסק, לעטוף ולקרר לפחות 1 שעה עד 3 ימים. כאשר מוכן לאפות, לשמן גיליון עוגיות או בשורה אותו עם נייר קלף או מחצלת אפייה nonstick.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק לעובי 1/8 אינץ'. השתמש חותך עוגיות לחתוך את סיבובים קטנים של בצק, 1 עד 1 1/2 אינץ'.
מעבירים למחבת מוכנה ואופים עד חום זהוב בהיר, כ 10 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
צינור "נשיקה" של מרשמלו על כל עוגייה.
בואו להגדיר בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות.
קו גיליון עוגיות עם קלף או מחצלת אפייה nonstick. אחת בכל פעם, לזרוק בעדינות את העוגיות עם ציפוי מרשמלו לתוך השוקולד החם. הרם עם מזלג ולתת עודף שוקולד לטפטף בחזרה לתוך הקערה.
מניחים על המחבת מוכן ולתת להגדיר בטמפרטורת החדר עד הציפוי הוא מוצק, על 1 עד 2 שעות.
מערבבים את המים, סירופ תירס, וסוכר בסיר, מביאים לרתיחה עד שלב "כדור רך", או 235 מעלות על מדחום ממתקים. בינתיים, מפזרים את הג ' לטין על המים הקרים ולתת להתמוסס.
הסר את הסירופ מהחום, להוסיף את הג ' לטין, ומערבבים. מקציפים את הלבנים עד פסגות רכות טופס ויוצקים את הסירופ לתוך הלבנים.
מוסיפים את הוניל וממשיכים להצליף עד נוקשה.
זיגוג שוקולד: להמיס את 2 החומרים יחד בחלק העליון של דוד כפול או קערה להגדיר מעל מים בקושי רותח.