עוגיות סוכר איטלקיות מכרז יכולות להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 36 . לקינוח הזה יש 130 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. אם יש לכם קיצור, קמח, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: עוגיות סוכר במכרז, קציצות איטלקיות-אמריקאיות עסיסיות ורכות ברוטב אדום, ו לחם בננה קליל ונימוח ללא סוכר.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400*. בקערה גדולה קיצור שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים ביצים וניל.
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
מקום 1 ב. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים 8-10 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר למתלים להתקררות.
7
לציפוי, בקערה קטנה, שלבו חלב, חמאה, וניל וסוכר קונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה. גוון עם צבעי מאכל אם תרצה בכך. טובלים צמרות של עוגיות בציפוי; אפשר עודף לטפטף.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די ארקנו סטראדן אל סאסו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
טנוטה די ארקנו סטראדה אל סאסו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
2015 היה הבציר החם המושלם-לא חם מדי, בדיוק כמו שצריך. האף משחרר מיד גוונים של יערה וריבת תות, ומסיים בגוון צמחי מרפא של רוזמרין וברוש. על החיך, כוחו של היין הזה מרשים. יש פיצוץ של טעמים, כולם ממוסגרים בחוזקה על ידי חומצות בהירות מוצקות. טעמים נשלטים על ידי חמוציות טארט פטל, נותן דרך גוונים אוכמניות חמקמק אי פעם. הגימור נשלט על ידי שעועית וניל עם פלפל שחור מתמשך וקליפת תפוז. זו שנה מרגשת עבור סנגיובזה ויש לה פוטנציאל לגיל 15-20 שנה.