עוגיות סוכר חמאה
עוגיות סוכר חמאה הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 87 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-48 מנות. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. נסו עוגיות הסוכר החמאה של קיטנקל מתקשות, פאדג'חמאה (סוכר חום) , ו עוגת סוכר חומה עם רוטב סוכר חום (מתכונים דומים).
הוראות
הכה יחד חמאה, סוכר, ומלח בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 3 דקות במערבל עמדה (רצוי מצויד מצורף משוט) או 6 עם כף יד. מוכה בביצה ובוניל. להפחית את המהירות לנמוך, ולאחר מכן לערבב בקמח.
חצי בצק וליצור כל חצי לתוך דיסק, ולאחר מכן לעטוף בנייר שעווה. שים כל דיסק בשקית פלסטיק resealable וצינה עד המשרד מספיק כדי להתגלגל לתוך כדורים, על 1 שעה.
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. קו אפיית גיליונות עם נייר קלף.
בעוד תנור מתחמם, לעבוד עם 1 חתיכת בצק (לשמור על הבצק שנותר מקורר).
רול 1 כף רמה של בצק לכדור, ואז לגלגל בסוכר גס בקערה רדודה מעיל לחלוטין. (אם הבצק הופך רך מדי להתגלגל בקלות לתוך כדורים, צ 'יל מהיר במקפיא או צ' יל במקרר.)
מניחים כדורים 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה מרופדת. עם תחתית שטוחה של זכוכית, לשטח כדורים לתוך סיבובים 2 אינץ'.
אופים עוגיות, גיליון אחד בכל פעם, עד תחתית הם זהב, 12 עד 15 דקות בסך הכל. מגניב על גיליונות 2 דקות, ולאחר מכן להעביר עם מרית מתכת מתלים להתקרר לחלוטין. הפוך יותר עוגיות עם בצק שנותר על גיליונות אפייה מקורר.
* סוכרים מלטשים גסים מגיעים בצבעים רבים ושונים וזמינים בחנויות מיוחדות ובמפיץ עוגות ואפייה בניו יורק. השתמש בצבע אחד או לערבב כמה צבעים. הדבר החשוב ביותר הוא ליהנות.