עוגיות סוכר ליים
צריך קינוח צמחוני? עוגיות ליים סוכר יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 63 קלוריות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר סיד, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות מתכונים דומים: עוגיות מפתח ליים סוכר, עוגיות סוכר ליים, ו עוגיות סוכר ליים.
הוראות
הכה יחד חמאה, קיצור, סוכר מגורען, ו 2 כפות סוכר ליים עם מיקסר חשמלי עד אור ורך. מוכה בביצה ובוניל. לנפות קמח, אבקת אפייה, ומלח יחד על תערובת ביצה, ואז להכות על מהירות נמוכה עד רק בשילוב.
טופס בצק לתוך יומן 10 אינץ '(2 אינץ ' קוטר) על נייר שעווה, ולאחר מכן לעטוף בנייר שעווה. לצנן בצק עד המשרד, לפחות 4 שעות.
הסר נייר שעווה ולחתוך להיכנס לכדורים בעובי 1/4 אינץ'.
אופים עוגיות 1/2 אינץ ' בנפרד על דפי אפייה ungreased בקבוצות באמצע תנור 10 עד 12 דקות, או עד זהב חיוור. מיד להעביר עם מרית מתכת למדף להגדיר מעל גיליון נייר שעווה ומפזרים צמרות עם סוכר סיד הנותרים. עוגיות מגניבות.
* הבצק יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, עטוף היטב בניילון נצמד.* עוגיות לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר מגניב 2 ימים.