עוגיות סוכר מיושנות אני
עוגיות סוכר מיושנות אני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. והוא יספק כ 60 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 91 קלוריות. . אם יש לכם אבקת אפייה, מלח, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%- שזה לא ניתן לאילתור. נסו עוגיות סוכר מיושנות, עוגיות סוכר מיושנות, ו עוגיות סוכר מיושנות (מתכונים דומים).
הוראות
לנפות קמח לתוך קערת ערבוב גדולה. Resift עם מלח, סודה, אבקת אפייה וקינמון. בקערה נפרדת, שמנת החמאה או מרגרינה עם סוכר עד רכות.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם ומערבבים היטב.
מוסיפים תערובת חמאה למרכיבים יבשים לסירוגין עם שמנת חמוצה, ערבוב עד חלקה לאחר כל תוספת.
תוסיף וניל. לעטוף בצק בנייר שעווה וצינה עד המשרד מספיק כדי לגלגל, על 2 שעות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F 150 מעלות C.
רול בצק על משטח מקומח בערך 1/4 אינץ ' עבה.
חותכים עם חותך עוגיות גדול; מניחים על גיליון עוגיות ungreased.
מפזרים סוכר ואופים במשך 10 עד 12 דקות או עד השחמה קלה.