קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 28 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות סנדוויץ ' לב סוכר

עוגיות סנדוויץ ' לב סוכר
מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם לבבות סוכר, מיץ רימון, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-28 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות סנדוויץ לב, עוגיות סנדוויץ לב לינזר 2, ו עוגיות סוכר לב שיחה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 2 1/4 אינץ 'חותך עוגיות עגול, 1 1/2-by-1 אינץ' חותך עוגיות בצורת לב
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
2
הכן את הבצק לפי הוראות וצנן במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
3
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מפזרים משטח עבודה ומערוך עם סוכר קונדיטור ומגלגלים את הבצק לעובי 1/8 אינץ'. להעביר בצק לעתים קרובות כדי למנוע ממנו דבק ולהוסיף סוכר קונדיטור יותר על משטח העבודה ואת מערוך לפי הצורך. עם 2 1/4 אינץ ' חותך עוגיות עגול, לחתוך 72 כדורי בצק, מחדש מתגלגל בצק לפי הצורך. עם חותך עוגיות בצורת לב קטן (על 1 1/2-על-1 אינץ'), לחתוך לבבות ממרכז חצי מעגלי הבצק.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
סוכרסוכר
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
מערוךמערוך
5
מניחים את הסיבובים ואת cutouts על 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה מרופדת קלף.
מרכיבים שתצטרך
לגזור עוגיותלגזור עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים עד רק להגדיר אבל לא חום, על 6-8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בואו להתקרר על המחבת מעט לפני המעבר למדף להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
בינתיים, לעשות את המילוי: בקערה קטנה, לטאטא יחד את גבינת שמנת, חמאה, סוכר קונדיטור, ומיץ רימון עד חלקה ורך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
גבינת שמנתגבינת שמנת
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
9
מורחים על 1 כפית מילוי על כל עוגיה עגולה העליון עם עוגיה לחתוך החוצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
מורחיםמורחים
10
מניחים לב ממתק אדום במרכז כל אחד. שאריות מילוי יכול לשמש כריך הלבבות הקטנים יחד.
מרכיבים שתצטרך
ממתקיםממתקים
11
לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
12
מניחים חמאה וסוכר בקערה גדולה של מיקסר לעמוד חשמלי להכות עד אור בצבע.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
קערהקערה
13
מוסיפים ביצה וחלב ומכים לשלב. שים מיקסר על מהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף קמח, ולהכות עד תערובת מתרחקת בצד של הקערה. מחלקים את הבצק לשניים, לעטוף בנייר שעווה, ומקררים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
עוטףעוטף
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
14
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
מפזרים משטח שבו תוכלו לגלגל את הבצק עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
בצקבצק
גלולגלול
16
הסר חבילה עטופה 1 של בצק מהמקרר בכל פעם, מפזרים מערוך עם אבקת סוכר, ולגלגל את הבצק לעובי 1/4 אינץ'. הזז את הבצק סביב ולבדוק מתחת לעתים קרובות כדי לוודא שזה לא דבק. אם הבצק התחמם במהלך גלגול, מניחים גיליון עוגיות קר על גבי במשך 10 דקות כדי להירגע.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
עוגיותעוגיות
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מערוךמערוך
17
חותכים לצורה הרצויה, מניחים לפחות 1 אינץ ' בנפרד על גיליון אפייה משומן, קלף, או מחצלת אפיית סיליקון, ואופים במשך 7 עד 9 דקות או עד עוגיות רק מתחילים להפוך חום סביב הקצוות, מסתובב גיליון עוגיות באמצע דרך זמן האפייה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
18
בואו לשבת על תבנית אפייה במשך 2 דקות לאחר ההסרה מהתנור ולאחר מכן לעבור קירור מלא על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
19
מגישים כמו שהוא או קרח לפי הצורך. לאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
קרחקרח