מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם לבבות סוכר, מיץ רימון, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-28 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות סנדוויץ לב, עוגיות סנדוויץ לב לינזר 2, ו עוגיות סוכר לב שיחה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: 2 1/4 אינץ 'חותך עוגיות עגול, 1 1/2-by-1 אינץ' חותך עוגיות בצורת לב
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיות
2
הכן את הבצק לפי הוראות וצנן במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
3
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מפזרים משטח עבודה ומערוך עם סוכר קונדיטור ומגלגלים את הבצק לעובי 1/8 אינץ'. להעביר בצק לעתים קרובות כדי למנוע ממנו דבק ולהוסיף סוכר קונדיטור יותר על משטח העבודה ואת מערוך לפי הצורך. עם 2 1/4 אינץ ' חותך עוגיות עגול, לחתוך 72 כדורי בצק, מחדש מתגלגל בצק לפי הצורך. עם חותך עוגיות בצורת לב קטן (על 1 1/2-על-1 אינץ'), לחתוך לבבות ממרכז חצי מעגלי הבצק.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
בצק
סוכר
גלול
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיות
מערוך
5
מניחים את הסיבובים ואת cutouts על 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה מרופדת קלף.
מרכיבים שתצטרך
לגזור עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
אופים עד רק להגדיר אבל לא חום, על 6-8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
בואו להתקרר על המחבת מעט לפני המעבר למדף להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
בינתיים, לעשות את המילוי: בקערה קטנה, לטאטא יחד את גבינת שמנת, חמאה, סוכר קונדיטור, ומיץ רימון עד חלקה ורך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימונים
גבינת שמנת
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
9
מורחים על 1 כפית מילוי על כל עוגיה עגולה העליון עם עוגיה לחתוך החוצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
מורחים
10
מניחים לב ממתק אדום במרכז כל אחד. שאריות מילוי יכול לשמש כריך הלבבות הקטנים יחד.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים
11
לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
מלח
12
מניחים חמאה וסוכר בקערה גדולה של מיקסר לעמוד חשמלי להכות עד אור בצבע.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
קערה
13
מוסיפים ביצה וחלב ומכים לשלב. שים מיקסר על מהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף קמח, ולהכות עד תערובת מתרחקת בצד של הקערה. מחלקים את הבצק לשניים, לעטוף בנייר שעווה, ומקררים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
חלב
עוטף
ביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
14
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
15
מפזרים משטח שבו תוכלו לגלגל את הבצק עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
בצק
גלול
16
הסר חבילה עטופה 1 של בצק מהמקרר בכל פעם, מפזרים מערוך עם אבקת סוכר, ולגלגל את הבצק לעובי 1/4 אינץ'. הזז את הבצק סביב ולבדוק מתחת לעתים קרובות כדי לוודא שזה לא דבק. אם הבצק התחמם במהלך גלגול, מניחים גיליון עוגיות קר על גבי במשך 10 דקות כדי להירגע.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
עוגיות
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מערוך
17
חותכים לצורה הרצויה, מניחים לפחות 1 אינץ ' בנפרד על גיליון אפייה משומן, קלף, או מחצלת אפיית סיליקון, ואופים במשך 7 עד 9 דקות או עד עוגיות רק מתחילים להפוך חום סביב הקצוות, מסתובב גיליון עוגיות באמצע דרך זמן האפייה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
18
בואו לשבת על תבנית אפייה במשך 2 דקות לאחר ההסרה מהתנור ולאחר מכן לעבור קירור מלא על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מתלה תיל
תנור
19
מגישים כמו שהוא או קרח לפי הצורך. לאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע.