עוגיות סנדוויץ קרם פטל
אם יש לך מלח, קמח, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 9%. מתכונים דומים: עוגיות חמאה וקרם לימון, עוגיות גבינת שמנת-Dulce de Leche עוגיות סנדוויץ, ו עוגיות סנדוויץ קרם פטל.
הוראות
תנור חום עד 350 ° F. בקערה גדולה, מערבבים 1 כוס חמאה ו 1/2 כוס אבקת סוכר עד מעורבב היטב. מערבבים בקמח ומלח עד מעורבב היטב. במידת הצורך, ללוש עם הידיים כדי ליצור בצק רך.
על משטח מקומח, מגלגלים בצק בעובי 1/4 אינץ'.
חותכים עם 1 3/4 אינץ עגול או חותך עוגיות מסולסל.
מניחים 1/2 אינץ ' בנפרד על סדינים עוגיות ungreased. באמצעות 3/4-1 אינץ עגול או חותכני עוגיות מסולסלים, לגזור ולהניח בצד מרכזים של מחצית העוגיות.
אופים 13 עד 15 דקות או עד סט. מגניב 1 דקה; להסיר מגיליונות עוגיות כדי קירור מתלה. מגניב לגמרי, בערך 15 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה, לנצח קרם מרשמלו ו 1/3 כוס חמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב. לנצח 2/3 כוס אבקת סוכר על מהירות נמוכה עד רך וקרם.
מורחים על 1 1/2 כפיות ציפוי על החלק התחתון של כל עוגייה; למעלה עם 1/2 כפית שימורים. למעלה עם עוגיות שנותרו עם מרכזי לגזור, הצדדים התחתונים למטה.