עוגיות סניקרדודל עם סוכר חום וקינמון חמאה
עוגיות סניקרדודל עם סוכר חום וקרם חמאה קינמון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך כל המטרה קמח, קינמון, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מיני חמאה חומה funfetti cupcakes + סוכר חום קרם חמאה {בגידה}, עוגות בננה עם סוכר חום עם קרם חמאה אבוקדו, ו עוגות זנגביל שוקולד עם סוכר חום קרם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350° ו קו מאפין פח עם cupcake liners.In קערה בינונית, לנפות את שני הקמחים, אבקת אפייה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט ולהגדיר aside.In קערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, חמאת שמנת וסוכר במהירות בינונית עד אור ורך.
להוסיף ביצים אחד בכל פעם, עד משולב היטב. הקפד לעצור לגרד את הצדדים של הקערה בעת הצורך.
תוסיף וניל.עם מיקסר על בינוני נמוך, חלופי, הוספת תערובת יבשה וחלב בקבוצות 3, מתחיל עם הקמח ומסתיים בקמח. מחלקים את הבלילה באופן שווה לתוך ספינות cupcake, ממלא כל שני שלישים מלאים.
אופים במשך 20 דקות, או עד קיסם מוכנס באמצע יוצא נקי.מגניב על מתלה תיל.קאפקייקס ניתן לאחסן עד 2 ימים בטמפרטורת החדר, או קפוא עד 2 חודשים, אטום containers.In קערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי עם מצורף משוט, חמאת שוט במשך 5-8 דקות במהירות בינונית (אני מגדיר את המטבח שלי
מערבל סיוע במהירות 4). חמאה תהפוך חיוורת ושמנת.
הוסף את שאר החומרים ומערבבים במהירות נמוכה במשך 1 דקה, ולאחר מכן במהירות בינונית במשך 5 דקות. ציפוי יהיה קל מאוד fluffy.To סיום, סקופ לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה רגיל גדול במיוחד (Ateco No. 809 או Wilton No. 1a), ציפוי צינור על כל cupcake: להחזיק שקית מעל קאפקייק עם קצה רק מעל הדף, ולסחוט כדי ליצור נשיפה גדולה של ציפוי, ואז לשחרר לחץ ולמשוך למעלה כדי ליצור שיא.
מקשטים עם קמצוץ קינמון.הקאפקייקס נאכלים הכי טוב ביום שהם חלביים; לשמור על טמפרטורת החדר עד מוכן לשרת.