עוגיות עם פאדג'- מלו
אם יש לכם סודה לשתיה, חלב, מרשמלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוגיות פאדג'בטעם מנטה, תפוחי אדמה מתוקים בציפוי חלמית, ו תפוחי אדמה מתוקים בציפוי חלמית (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. בקערה גדולה, לנצח 3/4 כוס סוכר, 3/4 כוס חמאה, וניל וביצה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, או לערבב עם כפית. מערבבים בקמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח.
צורה בצק על ידי כפית מעוגלתקופסאות 3/4 אינץ ' כדורים.
מקום על 2 סנטימטרים זה מזה על גיליון עוגיות ungreased. שטוח עד עובי 1/4 אינץ ' עם תחתית משומנת של זכוכית טבולה 2 כפות סוכר.
אופים 8 עד 10 דקות או עד עוגיות נקבעים. מיד מעל כל עוגייה עם 1 מרשמלו. חזור לתנור; אופים 2 דקות יותר או עד מרשמלו מתרככים. לחץ קלות על כל מרשמלו כדי לשטח מעט.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה חוט; מגניב 15 דקות.
בינתיים, בסיר 1 ליטר, לחמם 1 סוכר כוס סוכר, 1/4 כוס חמאה וחלב על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד שחין תערובת. להרתיח 1 דקה.
הסר מהחום; מגניב 5 דקות. מערבבים בשוקולד צ ' יפס עד מומס. מערבבים לאט במספיק מים עד שהציפוי חלק וניתן לפיזור. ציפוי מגדיר במהירות, כל כך רזה כמו הצורך עם מים נוספים.
מערבולת על 1 כף ציפוי פאדג ' על גבי כל עוגייה. למעלה עם סוכריות.
בואו לעמוד עד שהציפוי מוגדר.