קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות: פאי פקאן נסלרוד

עוגיות: פאי פקאן נסלרוד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Cakespy: פאי פקאן נסלרוד. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1066 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 83 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 37 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מלח ואגוז מוסקט, סוכר, פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, Cakespy: Gingerbread Mad Men, ו Cakespy: Educaketion (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה בינונית, לערבב יחד את חתיכות פקאן לחתוך גס, 1/4 כוס הדבש שלך (לשמור את השאר מאוחר יותר), בורבון (אם שימוש), מלח, אגוז מוסקט עד בשילוב. צולים את התערובת על תבנית אפייה מרופדת בקלף למשך 30 דקות -- בערך באמצע האפייה, משתמשים במרית כדי להפוך את החתיכות כך שהן לא יחרבו. האגוזים צריכים להיות יבשים ופריכים, אבל אל תתנו להם להשחיר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הסר מהתנור ולהגדיר לצד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הכן אמבט מי קרח בקערה גדולה מספיק כדי להקיף את החצי העליון של הדוד הכפול עם קרח. השתמש הרבה קוביות קרח בערך 1 ליטר מים.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
במחבת אמייל כבד או פלדה, להקציף יחד את פירה פקאן, שמנת, שאר הדבש, קורנפלור. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן, עד מעובה וקרם. מערבבים ב 1 כוס של אגוזי פקאן קלויים.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר מהחום, ולתת את הצינה הסיר באמבט קרח מוכן עד התערובת קרה מאוד למגע.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
בעדינות רבה (ערבוב מעט ככל הצורך), לקפל את פודינג וניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
8
מפזרים פקאנים קלויים הנותרים בתחתית הקרום.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
9
שכבות אותו עם קרם פקאן, להחליק אותו עם מרית, ולאחר מכן העליון אותו עם קצפת שבבי שוקולד או חתיכות פקאן-לבחור הרפתקה משלך.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מקררים לפחות 4 שעות לפני ההגשה. חנות מכוסה באופן רופף במקרר עד 4 ימים.