עוגיות פודינג.
עוגיות פודינג עשויות להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 187 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. לכי לחנות ותקני בראוניז, ג'לי בטעם וניל, פודינג מיידי, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: בראוניז עם ג'לי., חמאת בוטנים לתקוע עוגיות עוגה, ו עוגת פודינג פוק.
הוראות
הכינו ואפו תערובת בראוניז בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ ' לפי הוראות האריזה.
הסר מהתנור. מיד להשתמש ידית עגולה של כף עץ לתקוע חורים במרווחים 1 אינץ ' למטה דרך בראוניז חמים לתחתית המחבת.
מוסיפים תערובת פודינג יבש. הכה עם חוט להקציף 2 דקות. או עד שיתמזג היטב. מיד לשפוך על 1/2 של תערובת פודינג דק באופן שווה על בראוניז חמים. הקש על מחבת בקלילות כדי למלא חורים.
בואו הנותרים פודינג לעמוד בטמפרטורת החדר כדי להתעבות מעט; להפיץ על גבי בראוניז "כפור" בראוניז.
חותכים לריבועים 2 אינץ', ואז לחתוך כל ריבוע באלכסון לשניים כדי ליצור משולשים 2. אחסן במיכל מכוסה היטב במקרר.