קושימומחה
מוכן ב50 שעות
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות פלורנטין

עוגיות פלורנטין
עוגיות פלורנטין יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 75 קלוריות. והוא מספק כ 36 מנות . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 50 שעות. אם יש לך גרידת תפוז, שמנת כבדה, סירופ תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגיות פלורנטין, עוגיות פלורנטין-משולשים, ו עוגיות פלורנטין Amaretto (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים את המדפים לחלק את התנור לשלישים. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את השקדים, קמח, גרידה בקערה בינונית לזרוק עם מרית גומי או כף עץ לשלב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מניחים את הסוכר, החמאה, סירופ תירס, שמנת ומלח בסיר קטן על חום בינוני, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הסר את המחבת מן החום, להוסיף את תערובת השקדים, ומערבבים לשלב.טיפה כפיות ערמות של הבלילה לפחות 3 סנטימטרים זה מזה על דפי אפייה מוכנים, 6 לכל גיליון. באמצעות מרית גומי, לטף את הבלילה החוצה לתוך עיגולים רחבים 2 אינץ', להפיץ את השקדים לתוך שכבה אחת אפילו.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מניחים את שני הסדינים בתנור ואופים במשך 5 דקות. לסובב את הסדינים אפייה מלפנים לאחור מלמעלה למטה ואופים עד florentines הם חום זהוב בהיר סביב הקצוות, על 4 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות פלורנטיןעוגיות פלורנטין
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר מהתנור כדי חוט מתלים ולתת עוגיות להתקרר על דפי אפייה במשך 2 דקות. בזהירות להסיר את florentines מן הסדינים אפייה עם מרית מתכת דקה, להעביר את מדפי תיל, מגניב לחלוטין. חזור עם הבלילה הנותרת - ניתן לעשות שימוש חוזר בדפי האפייה והקלף בעודם חמים. שמור את גיליונות קלף לטפטף את השוקולד על העוגיות מקורר, אם באמצעות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מניחים את העוגיות מקורר על גיליונות קלף שמורות. ממיסים את שבבי השוקולד בסיר קטן על אש נמוכה. (לחלופין, ממיסים את שבבי השוקולד במיקרוגל במרווחים קצרים כדי להימנע משריפת השוקולד.) לטבול מזלג לתוך השוקולד ולטפטף אותו מעל florentines בתבנית זיגזג.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
תנו לעוגיות לשבת עד שהשוקולד יקבע, בערך 30 דקות. לאחסן את florentines במיכל אטום במשך עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב