עוגיות פלורנטין
עוגיות פלורנטין יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 75 קלוריות. והוא מספק כ 36 מנות . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 50 שעות. אם יש לך גרידת תפוז, שמנת כבדה, סירופ תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגיות פלורנטין, עוגיות פלורנטין-משולשים, ו עוגיות פלורנטין Amaretto (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים את המדפים לחלק את התנור לשלישים. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף; להפריש.
מניחים את השקדים, קמח, גרידה בקערה בינונית לזרוק עם מרית גומי או כף עץ לשלב; להפריש.
מניחים את הסוכר, החמאה, סירופ תירס, שמנת ומלח בסיר קטן על חום בינוני, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה.
הסר את המחבת מן החום, להוסיף את תערובת השקדים, ומערבבים לשלב.טיפה כפיות ערמות של הבלילה לפחות 3 סנטימטרים זה מזה על דפי אפייה מוכנים, 6 לכל גיליון. באמצעות מרית גומי, לטף את הבלילה החוצה לתוך עיגולים רחבים 2 אינץ', להפיץ את השקדים לתוך שכבה אחת אפילו.
מניחים את שני הסדינים בתנור ואופים במשך 5 דקות. לסובב את הסדינים אפייה מלפנים לאחור מלמעלה למטה ואופים עד florentines הם חום זהוב בהיר סביב הקצוות, על 4 עד 5 דקות יותר.
הסר מהתנור כדי חוט מתלים ולתת עוגיות להתקרר על דפי אפייה במשך 2 דקות. בזהירות להסיר את florentines מן הסדינים אפייה עם מרית מתכת דקה, להעביר את מדפי תיל, מגניב לחלוטין. חזור עם הבלילה הנותרת - ניתן לעשות שימוש חוזר בדפי האפייה והקלף בעודם חמים. שמור את גיליונות קלף לטפטף את השוקולד על העוגיות מקורר, אם באמצעות.
מניחים את העוגיות מקורר על גיליונות קלף שמורות. ממיסים את שבבי השוקולד בסיר קטן על אש נמוכה. (לחלופין, ממיסים את שבבי השוקולד במיקרוגל במרווחים קצרים כדי להימנע משריפת השוקולד.) לטבול מזלג לתוך השוקולד ולטפטף אותו מעל florentines בתבנית זיגזג.
תנו לעוגיות לשבת עד שהשוקולד יקבע, בערך 30 דקות. לאחסן את florentines במיכל אטום במשך עד 5 ימים.