עוגיות פתיתי שלג זנגביל
אם יש לך סודה לשתיה, מים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות פתית שלג, עוגיות פתית שלג, ו עוגיות פתית שלג (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה וסוכר במהירות בינונית עם מיקסר עד רכות.
מערבבים יחד 1/4 כוס מים וסודה עד מומס; מערבבים מולסה.
מערבבים קמח והבא 4 מרכיבים.
מוסיפים לתערובת החמאה לסירוגין עם תערובת דבשה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. תערובת צורה לתוך כדור; כיסוי וצינה 1 שעה.
רול לעובי 1/4 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
חותכים עם חותך עוגיות שלג 7 1/2 אינץ'.
מניחים 2 סנטימטרים זה מזה על נייר קלף מצופה בדפי אפייה.
לגזור עיצובים פתיתי שלג באמצעות 1/4-1/2 אינץ ' חותכני, ולהסיר.
אופים ב 350 במשך 12 עד 15 דקות.
הדובדבן בכפית לתוך שקית פלסטיק zip-top חובה כבדה קטנה. חותכים חור זעיר בפינה 1 של התיק; צינור סביב קצוות של עוגיות.
מפזרים ציפוי עם סוכר, אם תרצה.
הערה: ניתן למצוא סוכר מבעבע בחנויות קישוט עוגה ומטבח.