עוגיות צ'יפס השביעי
עוגיות צ'יפס השביעי הוא צמחוני ומספק כ 48 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 65 קלוריות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו קמח, רסק תפוחים, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס חמאה חומה, עוגיות שוקולד צ'יפס צ' יפס, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ותפוח האדמה של ליי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים יריעות עוגיות.
בקערה בינונית שמנת יחד את החמאה, הסוכר החום והסוכר הלבן לתערובת אחידה.
מערבבים פנימה רסק תפוחים. מערבבים פנימה את הקמח והשיבולת שועל, ואז מערבבים פנימה את השקדים וצ ' יפס תפוחי האדמה. זרוק בכפיות מעוגלות על יריעות העוגיות המוכנות.
אופים 10 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה למשך 5 דקות לפני שמוציאים לרשת להתקרר לחלוטין.