עוגיות צימוקים דלעת
. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגיות דלעת צימוקים מתובל, עוגיות שיבולת שועל עם צימוקים דלעת, ו עוגת דלעת תבלין עוגיות צימוקים שיבולת שועל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
בקערה בינונית, שמנת קיצור וסוכר עד חלקה.
מוסיפים את הביצה, וניל; מערבבים עד רכות. מערבבים בדלעת. מנפים יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח, תבלין פשטידת דלעת וקינמון; מערבבים לתוך תערובת הדלעת. לבסוף, מוסיפים את הצימוקים והאגוזים.
זרוק בצק עוגיות על ידי ערמת כפיות על סדיני העוגיות מוכן.
אופים במשך 10 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש, עוגיות צריך להיות חום בהיר סביב הקצוות.
מברשת עם זיגוג התבלינים, ולהעביר מתלים מגניב.
כדי להפוך את זיגוג התבלינים, מערבבים סוכר של ממתקים עם 2 כפות מים חמים עד שאין יותר גושים. מערבבים את 1/2 כפית קינמון. אם הזיגוג עבה מדי, להוסיף קצת יותר מים.