קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות צימוקים דלעת

עוגיות צימוקים דלעת
. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגיות דלעת צימוקים מתובל, עוגיות שיבולת שועל עם צימוקים דלעת, ו עוגת דלעת תבלין עוגיות צימוקים שיבולת שועל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה בינונית, שמנת קיצור וסוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את הביצה, וניל; מערבבים עד רכות. מערבבים בדלעת. מנפים יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח, תבלין פשטידת דלעת וקינמון; מערבבים לתוך תערובת הדלעת. לבסוף, מוסיפים את הצימוקים והאגוזים.
מרכיבים שתצטרך
עוגת דלעת תבליןעוגת דלעת תבלין
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
דלעתדלעת
צימוקיםצימוקים
ונילוניל
אגוזי מלךאגוזי מלך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ביצהביצה
4
זרוק בצק עוגיות על ידי ערמת כפיות על סדיני העוגיות מוכן.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיותבצק עוגיות
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים במשך 10 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש, עוגיות צריך להיות חום בהיר סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מברשת עם זיגוג התבלינים, ולהעביר מתלים מגניב.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
7
כדי להפוך את זיגוג התבלינים, מערבבים סוכר של ממתקים עם 2 כפות מים חמים עד שאין יותר גושים. מערבבים את 1/2 כפית קינמון. אם הזיגוג עבה מדי, להוסיף קצת יותר מים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קינמוןקינמון
זיגוגזיגוג
מיםמים