עוגיות קטיפה אדומות ממולאות בציפוי גבינת שמנת
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות קטיפה אדומות עם ציפוי גבינת שמנת, עוגיות קטיפה אדומות עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגיות קטיפה אדומות עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F ומניחים שני יריעות עוגיות עם מחצלת משי או נייר קלף. בערבוב קערה של מערבל לעמוד, תערובת עוגה משולבת, ביצים ושמן.
מערבבים עד הבלילה חלקה ולא נתחי תערובת עוגה להישאר.
בקערה נפרדת או מעבד מזון, שמנת יחד גבינת שמנת ואבקת סוכר עד אור ורך. קח כמות בגודל פינג פונג של בצק ולשטח בכף היד עד שהוא הופך פנקייק שטוח, עגול.
מניחים כ 1 כפית גבינת שמנת זיגוג לתוך אמצע הבצק. לאטום את הבצק כך שלא הדובדבן מגיע דרך.
להתגלגל להחליק בחזרה לתוך צורת כדור.
מניחים על גיליון עוגיות ולחץ בעדינות 5 שוקולד צ ' יפס על גבי. חזור עם הבצק שנותר.
אופים כ 12 דקות עד עוגיות נקבעים.
תן לעוגיות להתקרר על דפי אפייה. בתחילה הם יהיו נפוחים ולאחר מכן ישקע למטה ולהיות להחמיא ולעיס. לאחר עוגיות מקורר לחלוטין, להסיר גיליון עוגיות.