עוגיות קפוצ'ינו
מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מלח, חלמון ביצה, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגיות קפוצ'ינו קרמל, עוגיות קפוצ'ינו שוקולד, ו עוגיות חמאת הקפוצ'ינו הטובות ביותר אי פעם (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות קערה קטנה או כוס לשלב את הקפוצ ' ינו ומים חמים (לא רותחים) מערבבים לעשות משחה; להפריש.באמצעות קערת ערבוב גדולה, לשלב חמאה וסוכר; לנצח עד חלקה היטב בשילוב, ולאחר מכן לנצח את חלמון הביצה ואת הדבק קפוצ ' ינו.מנפים יחד את הקמח והמלח, מוסיפים לאט לתערובת ומכים עד לשלב טוב.חצי את הבצק, צורה לכדורים, לעטוף בניילון נצמד וצינה במקרר במשך 1 שעה
מחממים תנור ל 375°. קו 2 דפי עוגיות עם נייר קלף.פתח את אחד מכדורי הבצק, ופרוס 1/4 " עבה בין 2 גיליונות קלף או נייר שעווה.
לגזור באמצעות ½ 2 " עגול או חותך עוגיות מרובע ומניחים אותם על יריעות עוגיות מוכנות סנטימטר אחד זה מזה. (חזור עם כדור אחר של בצק)
אופים במשך 10 דקות, או עד חום זהוב.
בואו להתקרר על יריעות העוגיות במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלים תיל, באמצעות מרית מתכת להתקרר לחלוטין.לאחר עוגיות יש מקורר לחלוטין, להמס שוקולד במיקרוגל על פי הוראות החבילה. כפית שוקולד על עוגיות ולהפיץ באמצעות גב כף. אבק עם אבקת קקאו או קינמון.