עוגיות קשת
עוגיות קשת יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 180 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ממרח שקדים, ריבת משמש חלקה, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-25 דקות. נסו עוגיות קשת, עוגיות קשת, ו עוגיות ביצים קשת (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: אתה צריך שלושה 9 על 12 אינץ 'מחבתות רול ג' לי או גליונות אפייה rimmed לעשות עוגיות שכבות אלה.
תצטרכו שלושה מחבתות ג 'לי בגודל 9 על 12 אינץ' או גליונות אפייה מעוטרים כדי להכין את העוגיות השכבתיות האלה.
מכינים את המחבתות: מניחים מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור; מחממים עד 350 מעלות F. חמאה וקמח שלושה מחבתות ג 'לי 9 על 12 אינץ' או גליונות אפייה מעוטרים וקו עם נייר קלף.
שלב את הדבק שקדים 3/4 כוס בתוספת 2 כפות סוכר במערבל עמדה מצויד מצורף ההנעה.
מערבבים על מהירות בינונית עד התערובת מתפוררת בסדר. לנצח ב 2 1/2 מקלות חמאה, כמה חתיכות בכל פעם, עד משולב היטב. לנצח את החלמונים, אחד בכל פעם, עד חלקה.
מנפים 2 כוסות קמח על גיליון קלף ומפזרים את המלח על גבי; מוסיפים לקערת המיקסר ומכים עד רק בשילוב.
בקערה נקייה, לטאטא את החלבונים ביצה עד קצף; תוך לטאטא, לאט להוסיף את 2 כפות הנותרים סוכר לטאטא עד פסגות המשרד טופס (או להשתמש מערבל יד). מקפלים כשליש מהתערובת ביצה לבן לתוך הבלילה עם מרית גומי, ואז לקפל בעדינות בשאר. הבלילה צריכה להיות רכה.
צבע הבלילה: לחלק את הבלילה באופן שווה בין 3 קערות. מערבבים מספיק צבע מאכל אדום לתוך קערה 1 כדי להפוך צבע סלמון עמוק. מערבבים מספיק צבע מאכל ירוק לתוך קערה אחרת כדי להפוך את צבע ירוק בינוני. תשאיר את הקערה השלישית לא מצוחצחת.
להעביר את הבלילה למחבתות מוכנות (מחבת אחת לכל צבע). טובלים מרית אופסט במים ומפיצים את הבלילה לקצה של כל מחבת, מחליקים את צמרות.
אופים, מיתוג המיקום של המחבתות באמצע הדרך, עד העוגות מבושלות דרך ופשוט מתחיל חום סביב הקצוות, 8 עד 10 דקות.
בואו מגניב לחלוטין את המחבתות על מדפים תיל.
מורחים מחצית הריבה באופן שווה על שכבת העוגה הירוקה כמעט כל הדרך עד הקצוות. Unmold שכבת העוגה הפשוטה על ידי הפיכת אותו על מחבת אחרת או קרש חיתוך; לקלף את הקלף.
בזהירות להחליק את השכבה הרגילה על השכבה הירוקה (השתמש מרית אופסט רחב כדי לעזור לך, במידת הצורך).
מורחים את הריבה הנותרת על גבי השכבה הרגילה. Unmold שכבת העוגה האדומה להחליק אותו על השכבה הרגילה.
מכסים את העוגה בניילון נצמד ומעל עם אחד המחבתות הריקות; מניחים כמה פחיות כבדות על גבי כדי לשקול את השכבות. מקררים לפחות 4 שעות או לילה.
הסר את הפחיות ואת לעטוף פלסטיק.
מניחים קרש חיתוך על גבי העוגה ולהפוך unmold אותו על קרש החיתוך.
הסר את הקלף מהחלק העליון של השכבה הירוקה.
לקצץ את העוגה: לקצץ את הצדדים עם סכין כדי להפוך קצוות ישרים. לרסס מתלה תיל עם ספריי בישול; להגדיר את המדף מעל תבנית אפייה. בזהירות להחליק את העוגה על המדף, באמצעות מרית קיזוז רחב כדי לעזור לך, במידת הצורך.
מכסים בשוקולד: ממיסים את השוקולד בקערה חסינת חום מעל למחבת של מים רותחים; שופכים על העוגה. לטבול מרית אופסט במים החמים להחליק את החלק העליון ואת הצדדים.
תן להגדיר מעט. לגרד קווים גליים לתוך השוקולד עם מזלג; תן מגניב עוד כמה דקות עד השוקולד מוגדר בעיקר אבל עדיין מעט דביק.
חותכים לחתיכות: להחליק את העוגה בחזרה על קרש החיתוך. חותכים לרוחב 6 רצועות, ולאחר מכן לחתוך כל רצועה ל 8 חתיכות מלבניות. עבור קצוות נקיים, לטבול את הסכין במים חמים ולנגב אותו עם מטלית בין חתכים. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.
אם הקווים בשוקולד לא מחזיקים את צורתם, תנו לשוקולד לשקוע עוד קצת ולנסות שוב.