קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 25 דק.
מנות48
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות קשת

עוגיות קשת
עוגיות קשת יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 180 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ממרח שקדים, ריבת משמש חלקה, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-25 דקות. נסו עוגיות קשת, עוגיות קשת, ו עוגיות ביצים קשת (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: אתה צריך שלושה 9 על 12 אינץ 'מחבתות רול ג' לי או גליונות אפייה rimmed לעשות עוגיות שכבות אלה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ג'ליג'לי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
תצטרכו שלושה מחבתות ג 'לי בגודל 9 על 12 אינץ' או גליונות אפייה מעוטרים כדי להכין את העוגיות השכבתיות האלה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ג'ליג'לי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מכינים את המחבתות: מניחים מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור; מחממים עד 350 מעלות F. חמאה וקמח שלושה מחבתות ג 'לי 9 על 12 אינץ' או גליונות אפייה מעוטרים וקו עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ג'ליג'לי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
1
שלב את הדבק שקדים 3/4 כוס בתוספת 2 כפות סוכר במערבל עמדה מצויד מצורף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
2
מערבבים על מהירות בינונית עד התערובת מתפוררת בסדר. לנצח ב 2 1/2 מקלות חמאה, כמה חתיכות בכל פעם, עד משולב היטב. לנצח את החלמונים, אחד בכל פעם, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
3
מנפים 2 כוסות קמח על גיליון קלף ומפזרים את המלח על גבי; מוסיפים לקערת המיקסר ומכים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
בקערה נקייה, לטאטא את החלבונים ביצה עד קצף; תוך לטאטא, לאט להוסיף את 2 כפות הנותרים סוכר לטאטא עד פסגות המשרד טופס (או להשתמש מערבל יד). מקפלים כשליש מהתערובת ביצה לבן לתוך הבלילה עם מרית גומי, ואז לקפל בעדינות בשאר. הבלילה צריכה להיות רכה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מערבל ידמערבל יד
מריתמרית
קערהקערה
5
צבע הבלילה: לחלק את הבלילה באופן שווה בין 3 קערות. מערבבים מספיק צבע מאכל אדום לתוך קערה 1 כדי להפוך צבע סלמון עמוק. מערבבים מספיק צבע מאכל ירוק לתוך קערה אחרת כדי להפוך את צבע ירוק בינוני. תשאיר את הקערה השלישית לא מצוחצחת.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
להעביר את הבלילה למחבתות מוכנות (מחבת אחת לכל צבע). טובלים מרית אופסט במים ומפיצים את הבלילה לקצה של כל מחבת, מחליקים את צמרות.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
מחבתמחבת
2
אופים, מיתוג המיקום של המחבתות באמצע הדרך, עד העוגות מבושלות דרך ופשוט מתחיל חום סביב הקצוות, 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בואו מגניב לחלוטין את המחבתות על מדפים תיל.
1
מורחים מחצית הריבה באופן שווה על שכבת העוגה הירוקה כמעט כל הדרך עד הקצוות. Unmold שכבת העוגה הפשוטה על ידי הפיכת אותו על מחבת אחרת או קרש חיתוך; לקלף את הקלף.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מחבתמחבת
2
בזהירות להחליק את השכבה הרגילה על השכבה הירוקה (השתמש מרית אופסט רחב כדי לעזור לך, במידת הצורך).
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
3
מורחים את הריבה הנותרת על גבי השכבה הרגילה. Unmold שכבת העוגה האדומה להחליק אותו על השכבה הרגילה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ריבהריבה
4
מכסים את העוגה בניילון נצמד ומעל עם אחד המחבתות הריקות; מניחים כמה פחיות כבדות על גבי כדי לשקול את השכבות. מקררים לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
הסר את הפחיות ואת לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
2
מניחים קרש חיתוך על גבי העוגה ולהפוך unmold אותו על קרש החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
הסר את הקלף מהחלק העליון של השכבה הירוקה.
4
לקצץ את העוגה: לקצץ את הצדדים עם סכין כדי להפוך קצוות ישרים. לרסס מתלה תיל עם ספריי בישול; להגדיר את המדף מעל תבנית אפייה. בזהירות להחליק את העוגה על המדף, באמצעות מרית קיזוז רחב כדי לעזור לך, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
סכיןסכין
5
מכסים בשוקולד: ממיסים את השוקולד בקערה חסינת חום מעל למחבת של מים רותחים; שופכים על העוגה. לטבול מרית אופסט במים החמים להחליק את החלק העליון ואת הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מיםמים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
קערהקערה
מחבתמחבת
6
תן להגדיר מעט. לגרד קווים גליים לתוך השוקולד עם מזלג; תן מגניב עוד כמה דקות עד השוקולד מוגדר בעיקר אבל עדיין מעט דביק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
7
חותכים לחתיכות: להחליק את העוגה בחזרה על קרש החיתוך. חותכים לרוחב 6 רצועות, ולאחר מכן לחתוך כל רצועה ל 8 חתיכות מלבניות. עבור קצוות נקיים, לטבול את הסכין במים חמים ולנגב אותו עם מטלית בין חתכים. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סכיןסכין
8
אם הקווים בשוקולד לא מחזיקים את צורתם, תנו לשוקולד לשקוע עוד קצת ולנסות שוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד