עוגיות שוקו-אגוזים לאטה
עוגיות שוק לך לחנות ותביא חמאה, סירופ אגוזים, שוקולד צ'יפס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו לחם בננה אגוזי לוז שוקו, לאטה אלוהות אגוזי לוז, ו לאטה טוב יותר מאשר לעולם לא: דלעת ספייס לאטה עוגיות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגיות, קקאו וקפה מיידי.
מוסיפים חמאה, 3 כפות סירופ והביצה; מערבבים עד לצורות בצק רכות. מערבבים 1 כוס האגוזים ואת שבבי השוקולד.
על יריעות עוגיות ungreased, טיפה בצק עם מעוגל 1 1/2 כף בגודל עוגייה או על ידי כף מעוגלת 2 סנטימטרים זה מזה. לחץ על כל תל כדי להשתטח מעט.
אופים 8 עד 10 דקות או עד סט. מגניב 3 דקות; להסיר מגיליונות עוגיות כדי מדפי קירור. מגניב לגמרי, בערך 15 דקות.
בקערה קטנה, מערבבים זיגוג וסירופ 4 1/2.
מורחים על 1 כפית ציפוי על כל עוגייה.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס אגוזים.