עוגיות שוקולד אמרטו עם אגוזי מלך
המתכון עוגיות שוקולד אמרטו עם אגוזי מלך מוכן בערך 1 שעה וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. מנה אחת מכילה 569 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. לכי לחנות וקחי אבקת סוכר, אגוזי מלך, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות אמרטו שוקולד לבן, עוגיות שוקולד לעיסה ללא גלוטן עם אגוזי מלך ושמן קוקוס, ו עוגיות שוקולד מריר עם אספרסו, אגוזי מלך קלויים וזיגוג קרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
קו 9 על 9 תבנית אפייה מרובעת עם נייר קלף, מה שהופך נייר בטוח תלוי על הקצוות. נייר גריז עם חמאה כדי שהבראוניז לא יידבק. ממיסים חמאה ושוקולד על דוד כפול ומערבבים בעדינות עד חלקה ומבריקה.
לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח לקערת ערבוב ולהניח בצד.
לטאטא יחד ביצים, סוכר ואמרטו בקערת ערבוב עד בשילוב.
יוצקים בתערובת שוקולד וממשיכים לטאטא עד בשילוב. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, ולאחר מכן להוסיף אגוזי מלך ולשלב עם כף עץ.
מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה ואופים במשך 40 עד 45 דקות או עד שבוחן העוגה יוצא נקי כאשר מוכנס לתוך אמצע המחבת. כאשר נעשה זאת, הפוך על גבי קרש חיתוך, להסיר נייר לחתוך לריבועים.
מקשטים עם אבקת סוכר ומגישים.