עוגיות שוקולד חלביות איטלקיות
המתכון האיטלקי עוגיות שוקולד חלבית יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-9 שעות ו-15 דקות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 80 קלוריות. והוא יספק כ 120 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, סוכר, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: עוגיות מצופות שוקולד, עוגיות לב מצופות שוקולד, ו עוגיות חג מולד מצופות שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לטאטא קמח, סוכר לבן, אבקת קקאו, אבקת אפייה, קינמון, ציפורן, allspice, ומלח בקערה גדולה. מערבבים גרידה כתומה לתערובת קמח.
מערבבים קיצור ירקות ומרגרינה לתוך מרכיבים יבשים, באמצעות הידיים, עד התערובת מתפוררת.
מקציפים ביצים ותמצית וניל בקערה עם מיקסר חשמלי עד קצף; מוסיפים תערובת ביצים, 1/4 כוס מיץ תפוזים, ו 1/4 כוס חלב לתערובת קמח ללוש בצק בקערה עד לשלב ביסודיות והבצק לא מקל על הידיים, כ 8 דקות. הבצק יהיה נוקשה. ללוש גבינת שמנת ביסודיות לבצק, ואחריו אגוזי מלך.
טופס בצק לתוך כדורים על 1 1/2 אינץ ' בקוטר ולמקם על דפי אפייה ungreased.
אופים עוגיות בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, 12 עד 14 דקות. עוגיות מגניבות על מדפים.
מקציפים 3 כפות חלב, 1 כפית מיץ תפוזים, ו 1 כוס סוכר 'קונדיטורים בקערה עד חלקה; בהדרגה להכות בסוכר' קונדיטורים הנותרים עד הציפוי הוא סמיך ומטפטף לאט מכף.
טובלים צמרות של עוגיות לתוך ציפוי ומניחים עוגיות חלביות על מדפים עם נייר שעווה מתחת לתפוס טיפות.
תן לעוגיות להתייבש בן לילה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.