עוגיות שוקולד לבן עם טביעת אצבע
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. . אם יש לכם אגוזי מלך, ריבת פטל, ברים שוקולדוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד לבן עם טביעת אצבע, עוגיות אגודל משמש שוקולד לבן, ו עוגיות אצבע לימון מלאות בגנאש שוקולד לבן.
הוראות
מקציפים חמאה, סוכר ווניל יחד בקערה עד שמנת וחלק.
מערבבים קמח ואבקת אפייה יחד בקערה נפרדת; בהדרגה להכות תערובת קמח לתוך תערובת חמאה מוקרם עד הבצק הוא חלק. מקפלים אגוזי מלך לתוך הבצק. מקררים בצק במשך 1 שעה.
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
רול בצק עוגיות לתוך 6 תריסר כדורים קטנים ולמקם אותם 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה. לחץ על מרכז כל כדור באמצעות האגודל כדי ליצור באר קטנה. מלאו את השקעים בריבה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגיות בצבע חום זהוב בהיר, כ -18 דקות.
ממיסים שוקולד לבן וקיצור יחד בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים, ערבוב לעתים קרובות גירוד את הצדדים עם מרית גומי כדי למנוע חריכה.
רסס נמס תערובת שוקולד לבן על עוגיות.
עוגיות מגניב על הסדין במשך 5 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.