עוגיות שוקולד סטאוט
המתכון עוגיות סטאוט שוקולד יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-40 דקות. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-65 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך סוכר, בירה סטאוט, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגיות שוקולד סטאוט, עוגיות שוקולד סטאוט, ו עוגיות שיבולת שועל סטאוט שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בקערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד את הקקאו, סוכר, קמח, סודה לשתיה, ומלח.
בקערת ערבוב בינונית נוספת, לשלב את סטאוט, חמאה מומסת, ווניל. הכה בביצים, 1 בכל פעם.
מערבבים בשמנת חמוצה עד משולב היטב וחלק. בהדרגה לערבב את החומרים יבשים לתערובת הרטובה.
שומן קל 24 קופסאות מאפינס. מחלקים את הבלילה שווה בין קופסאות מאפין, ממלאים כל 3/4 מלא.
אופים במשך כ 12 דקות ולאחר מכן לסובב את המחבתות.
אופים עוד 12 עד 13 דקות עד עלה, כיפה יפה, ולהגדיר באמצע אבל עדיין רך ועדין. מגניב לפני היציאה.
כדי להפוך את הדובדבן: בקערה בינונית עם מערבל יד, להכות את גבינת שמנת במהירות בינונית עד אור ורך. בהדרגה לנצח את השמנת הכבדה. במהירות נמוכה, לאט לערבב את הסוכר ' ממתקים עד משולב וחלק. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד שמוכנים לשימוש. ציפוי יכול להתבצע כמה שעות קדימה, כל הזמן מכוסה מקורר.
מעל כל קאפקייק עם ערימה של ציפוי ואבק עם קקאו.