עוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן
עוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן לוקחות בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 36 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 108 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. זה עובד היטב כקינוח. אם יש לכם תמצית וניל, שוקולד צ'יפס, שמן זרעי ענבים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 8% . מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן (ללא חלב + טבעוני) , עוגיות שוקולד צ'יפס (ללא דגנים, ללא גלוטן, פליאו, פרימל) ועוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן ללא חלב .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית בנייר אפייה.
טורפים קמח שקדים, סודה לשתייה ומלח יחד בקערה. מערבבים שמן זרעי ענבים, נקטר אגבה ותמצית וניל יחד בקערה נפרדת.
מערבבים את תערובת השמן לתוך תערובת קמח השקדים עד שהבצק רק מתאחד. מקפלים שוקולד צ'יפס לבלילה.
יוצרים מהבצק כדורים בגודל 1/2 אינץ' ולוחצים על תבנית האפייה המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהשוליים משחימים קלות, 7 עד 10 דקות.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו., יציאה, יין פורט, Moscato Dasti
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת עבור עוגיות שוקולד צ'יפס. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "