קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות36
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות שוקולד צ'יפס בננה

עוגיות שוקולד צ'יפס בננה
עוגיות שוקולד צ'יפס בננה עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. מתכון זה מכין 36 מנות עם 151 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 866 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם ביצים, חמאה, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 21%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: עוגיות אלביס:" חמאת בוטנים "בננה בייקון עוגיות שוקולד צ' יפס, עוגיות אלביס:" חמאת בוטנים "בננה בייקון עוגיות שוקולד צ' יפס, ו עוגיות שוקולד צ'יפס בננה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים דפי עוגיות. מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, המלח והסודה לשתייה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
עוגיותעוגיות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
קרם את החמאה עם הסוכר עד שהיא בהירה ותפוחה. מקציפים פנימה את הביצים והווניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
3
מערבבים פנימה את הבננות המעוכות.
מרכיבים שתצטרך
פירה בננהפירה בננה
4
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד לאיחוד. מערבבים פנימה את השוקולד צ ' יפס. זרוק בכפיות על דפי עוגיות מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
עוגיותעוגיות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בתנור שחומם מראש למשך 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו., יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות שוקולד צ ' יפס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. הכוכב הסגול אגמים עתיקים ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
כוכב סגול אגמים עתיקים ריזלינג
כוכב סגול אגמים עתיקים ריזלינג
ניחוחות של משמש ואפרסקים לבנים עוברים דרך החיך האמצעי המתוק עם טעמים של משמש מיובש, פירות אבן ודבש. מאוזן בגימור עם חומציות טבעית.