עוגיות שוקולד צ'יפס ג' מבו לעיס
אם יש לך ביצים, סודה לשתייה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס ג' מבו, עוגיות שוקולד צ'יפס קוקוס ג' מבו, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ג' מבו קלות.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). לנפות יחד את הקמח כל המטרה, קמח עוגה, אבקת אפייה וסודה לשתייה; להפריש.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה, סוכר לבן וסוכר חום עד חלקה. מקציפים את הביצים ואת הוניל, עד מעורבב היטב. מערבבים בהדרגה בתערובת הקמח. מערבבים את שבבי השוקולד ביד באמצעות כף עץ, מערבבים אגוזי מלך אם תרצה. זרוק עוגיות על ידי כפות מעוגלות 2 אינץ ' בנפרד על גבי גיליונות עוגיות ungreased.
אופים במשך 10 עד 14 דקות בתנור שחומם מראש, עד הקצוות הם חום בהיר.
תן עוגיות להתקרר על תבנית האפייה לפני הסרת חוט מתלים להתקרר לחלוטין.