עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת כפולות
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם קינמון טחון, ביצה, שבבי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 107 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: מאפינס דלעת שוקולד צ'יפס כפול, עוגיות שוקולד צ'יפס כפולות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס כפולות.
הוראות
מחממים תנור ל-350F ומסדרים אפייה בנייר אפייה.
לטאטא יחד דלעת, סוכר, שמן צמחי, וניל וביצה בקערה גדולה . בקערה נפרדת, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, אבקת קקאו, קינמון טחון, ומלח.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת דלעת ומערבבים עד בשילוב.
קח כפות גדולות מלאות בצק ושחרר על גיליון עוגיות, על 2 סנטימטרים זה מזה. כאשר סיים, לנסות לעצב את הבצק כדי לדמות עוגייה. הבצק יהיה דביק ורטוב וקשה לעצב. בצק העוגיות צריך להיות עגול ושטוח וחלק, הדומה למוצר האפוי המוגמר כי העוגיות לא מתפשטות הרבה במהלך האפייה ותתרומם. זה עוזר לעבוד עם הבצק אם הידיים שלך נשטפות טרי רטוב מעט.
אופים במשך כ 10-15 דקות עד עוגיות מוצקות למגע וניתן להזיז את מחצלת silpat בלי דבק תחתון.