קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת כפולות

עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת כפולות
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם קינמון טחון, ביצה, שבבי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 107 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: מאפינס דלעת שוקולד צ'יפס כפול, עוגיות שוקולד צ'יפס כפולות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס כפולות.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F ומסדרים אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
לטאטא יחד דלעת, סוכר, שמן צמחי, וניל וביצה בקערה גדולה . בקערה נפרדת, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, אבקת קקאו, קינמון טחון, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
סודה לשתייהסודה לשתייה
שמן צמחישמן צמחי
אבקת קקאואבקת קקאו
דלעתדלעת
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת דלעת ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
5
קח כפות גדולות מלאות בצק ושחרר על גיליון עוגיות, על 2 סנטימטרים זה מזה. כאשר סיים, לנסות לעצב את הבצק כדי לדמות עוגייה. הבצק יהיה דביק ורטוב וקשה לעצב. בצק העוגיות צריך להיות עגול ושטוח וחלק, הדומה למוצר האפוי המוגמר כי העוגיות לא מתפשטות הרבה במהלך האפייה ותתרומם. זה עוזר לעבוד עם הבצק אם הידיים שלך נשטפות טרי רטוב מעט.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
מורחיםמורחים
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים במשך כ 10-15 דקות עד עוגיות מוצקות למגע וניתן להזיז את מחצלת silpat בלי דבק תחתון.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור