עוגיות שוקולד צ'יפס כפולות עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 343 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם שוקולד צ'יפס חצי מתוק, סוכר, שוקולד חצי מתוק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס כפולות, עוגיות שוקולד צ'יפס כפולות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס כפולות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל -300 מעלות פ.קו 2 ניירות אפייה בנייר אפייה או מחצלות סיליקון. הניחו בצד.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה קטנה שלבו את השוקולד המריר והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מניחים את הקערה מעל תבנית עם מים רותחים בקושי ומערבבים מדי פעם עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בקערה בינונית מקציפים יחד את הקמח, אבקת הקקאו, אבקת האפייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
בקערה בינונית אחרת מקציפים יחד את הסוכר, הביצים, 2 כפות המים ותמצית הווניל. מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים ומערבבים עד שהם סמיכים וחלקים. מקפלים פנימה את השוקולד המומס. מערבבים פנימה את השוקולד צ ' יפס. בעזרת כדור עוגיות או גלידה, סקופ רמה 1/4 כוסות מהבלילה על גבי ניירות האפייה המוכנים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
זילוף בצורת לב
זילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
אופים עד מעט נפוח ואת צמרות מתחילים לפצח, 18 עד 20 דקות. אפשר לעוגיות להתקרר לחלוטין על ניירות האפייה ולהגיש.