קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות0
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

עוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן גלידת כריכים

עוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן גלידת כריכים
עוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן גלידת כריכים הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 69 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-60 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו 5 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן עוגת גלידה, גלידת בצק עוגיות שוקולד צ'יפס-פחמימות נמוכות וללא גלוטן, ו ללא גלוטן יום שלישי: שוקולד צ'יפס עוגיות בצק גלידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. הפוך 16 עוגיות לפי ההוראות על מיכל. מגניב לגמרי, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים שמונה חתיכות 12x9 אינץ ' של פלסטיק לעטוף או לסכל.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
מניחים שבבי שוקולד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
לכל כריך, כפית גלידה 1/4 כוס על החלק התחתון של 1 עוגייה. למעלה עם עוגייה שנייה, למטה בצד התחתון; לחץ יחד בעדינות. רול בעדינות קצה כריך בשוקולד צ ' יפס. במהירות לעטוף כל כריך בניילון נצמד. להקפיא עד המשרד, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
גלידהגלידה
עוגיותעוגיות
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
5
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "