עוגיות שוקולד צ'יפס עבות וצ' יפס
עוגיות שוקולד צ'יפס עבות ולעיסות עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 153 קלוריות. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: הטוב ביותר-עוגיות שוקולד צ'יפס עבים & לעיסים, עוגיות שוקולד צ'יפס עבות וצ' יפס, ו עוגיות שוקולד צ'יפס עבות וצ' יפס.
הוראות
בקערה, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח חמאה וסוכר חום עד מעורבב היטב. לנצח ביצים וניל עד חלקה, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך.
בקערה אחרת, מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח. מערבבים או להכות לתוך תערובת חמאה עד משולב היטב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס ופקאנים, אם משתמשים.
טיפת בצק ב 2-כף (1/8 - כוס) חלקים, 2 אינץ 'זה מזה, על גבי גיליונות אפייה חמאה 12-על ידי 15 אינץ'.
אופים בתנור 400 עד שעוגיות משחימות קלות וכבר לא רטובות במרכז (לשבור אחד פתוח כדי לבדוק), 6 עד 8 דקות; אם אפיית יותר מחבת אחת בכל פעם, להחליף עמדות מחבת באמצע דרך האפייה.
עם מרית רחבה, להעביר עוגיות מתלים מגניב. אם עוגיות חמות מתחילות להישבר, החלק מרית דקה תחתם כדי לשחרר; תן לעמוד על מחבת כדי המשרד, 2 עד 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלים להתקרר לחלוטין.
הערה: לאחסן עוגיות אלה אטום עד 2 ימים.