עוגיות שוקולד צ'יפס שיבולת שועל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות שוקולד שיבולת שועל. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 30 . 4699 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קינמון, קמח, שוקולד צ'יפס מריר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגיות שיבולת שועל שוקולד צ'יפס פשוטות של אמא ... עוגיות שוקולד שיבולת שועל הטובות ביותר, עוגיות שוקולד צ'יפס חמוציות שיבולת שועל (Aka עוגיות חטיף גרנולה), ו עוגיות שוקולד צ'יפס שיבולת שועל.
הוראות
הכינו את התנור ואת מצעי האפייה. מחממים את התנור ל 177°. חמאה שני יריעות עוגיות גדולות, או בשורה אותם עם מחצלות סיליקון או נייר קלף.
מניחים מקלות חמאה בסיר נירוסטה בגודל בינוני עבה או במחבת אחרת עם פנים אור, רפלקטיבי. אחרת לא תוכל לראות את השחמת החמאה.
חום על בינוני. ממיסים את החמאה, מקציפים כך שהחמאה תימס באופן שווה.
המשך לבשל את החמאה. כפי שהוא מבשל, החמאה תהיה קצף למעלה, ואז הקצף יהיה להתפוגג.
להקציף לעתים קרובות כדי לבדוק מתחת לפני השטח מבעבע.
בשלב מסוים, חתיכות השחמה ייווצרו בתחתית המחבת והחמאה תתחיל להריח אגוזים. צפה בזהירות—זה קל לחמאה ללכת משחימים לשריפה.
כאשר הביטים השחומים מתחילים להיווצר, הסר את המחבת מהחום.
יוצקים את החמאה המומסת, עם חתיכות השחמה, לתוך קערת זכוכית או מתכת. אפשר להתקרר קצת בזמן שאתה מכין את שאר החומרים.
מערבבים את החומרים היבשים: מקציפים במרץ את הקמח, המלח, סודה לשתיה, אגוז מוסקט וקינמון יחד בקערה גדולה.
מניחים את החמאה השחומה (יחד עם חתיכות השחמה) בקערה של מערבל דוכן.
מוסיפים את הסוכר החום והלבן. הכה על בינוני גבוה עד חלקה, על 3 דקות.
מוסיף את הביצים ווניל. לנצח במשך 3 דקות נוספות על מהירות בינונית עד חלקה ואור.
מערבבים בתערובת קמח וכמה מים: באמצעות כף עץ, מערבבים את תערובת הקמח לתוך הבלילה.
מערבבים ב 2 כפות מים (שים לב שאם אתה משתמש ביצים ג ' מבו, ולא ביצים גדולות כמו המתכון קורא, אתה כנראה לא צריך את זה הרבה נוזל נוסף.)
מערבבים בשוקולד צ 'יפס ושיבולת שועל: מערבבים בשוקולד צ' יפס, פקאן וקוקוס מגורר (אם משתמשים). מערבבים את שיבולת השועל מגולגלת.
עד לנקודה זו אתה יכול לעשות את הבצק עד יום וחצי קדימה ולאחסן במקרר.
כפית בצק עוגיות על יריעות עוגיות מרופדות: כפית החוצה כפות של בצק עוגיות ולהניח אותם על יריעות עוגיות מרופדות. ודא שיש לך על 2 " של שטח בין כל עוגייה, כפי שהם יהיו שטוח קצת להפיץ על גיליון עוגיות כפי שהם אופים.
אופים ב 177° במשך 10 דקות, או עד שהם רק חום סביב הקצוות, אבל עדיין רך במרכז. הם יתייצבו כמו שהם מגניבים. (אם אתה רוצה אותם פריכים יותר, אתה יכול לאפות אותם מ 12 עד 14 דקות, אבל 10 דקות יניב עוגייה לעיסה יותר.)
מגניב: להוציא את העוגיות מהתנור ולתת להם להתקרר במשך שתיים או שלוש דקות על תבנית האפייה החמה. לאחר מכן, באמצעות מרית מתכת, בזהירות להעביר את העוגיות עדיין חם מתלה חוט כדי מגניב.
הם ימשיכו להיות רכים עד מקורר לחלוטין. לאחר מקורר לחלוטין, לאחסן במיכל אטום במשך 3 עד 5 ימים.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, Moscato Dasti, יציאה, פרוסקו.
עוגיות שוקולד צ ' יפס בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מדירה, ומוסקטו ד ' אסטי. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "