עוגיות שוקולד צ'יפס של סאני
מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 127 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לך תבלין עוגת דלעת, קמח, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו שוקולד צ'יפס קנדי קיין פאדג, סוכריית מנטה ועוגיות שוקולד צ'יפס, ו סוכריות קנה שוקולד צ'יפס לחמניות {ללא גלוטן} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
למיקסר לעמוד, מוסיפים את החמאה, סוכר חום וסוכר מגורען. להתמזג גבוה עם מצורף ההנעה עד גרגרי הסוכר נראים פחות ואת התערובת היא קלה ורכה, על 4 דקות.
לגרד את הצדדים עם מרית גומי, ולאחר מכן להוסיף את הביצה להתמזג נמוך עד בשילוב, לעצור כדי לגרד את הצדדים יותר לשלב.
הכן את החומרים יבשים. בקערה נפרדת, מוסיפים את הקמח, תבלין פשטידת דלעת, אבקת אפייה וסודה לשתייה. מערבבים וזורקים עם כף או מזלג.
לגרד את הצדדים של קערת המיקסר, בעוד, להוסיף חצי תערובת הקמח. הפעל נמוך ומערבבים עד בשילוב; זה צריך לקחת רק 5 עד 6 סיבובים של המשוט. עצור לגרד את הצדדים שוב, ולאחר מכן להוסיף את החצי השני של הקמח ולערבב נמוך באותו אופן. כבה את המיקסר.
מוסיפים את שבבי השוקולד הקצוצים ואת מקלות הממתקים הכתושים. הפעל את המיקסר בחזרה על נמוך להתמזג עד רק בשילוב; זה צריך לקחת רק 3 עד 4 סיבובים של המשוט.
קו 3 אפיית גיליונות עם נייר קלף. סקופ כדורי בצק בגודל של כדורי גולף, 1 כף כל אחד, ומניח 3 סנטימטרים זה מזה על תבנית האפייה, על 8 עוגיות לסדין.
אופים עד הקצוות נקבעים והמרכז מבושל דרך, אבל עדיין רך, 13 עד 15 דקות.
מגניב את העוגיות במשך 2 עד 3 דקות על הסדינים. לאחר מכן, מחזיק את תבנית האפייה על מתלה קירור חוט, להסיר את העוגיות מן הסדין על ידי אוחז את תבנית האפייה ביד אחת ואת נייר הקלף בצד השני עם היד השנייה. להחליק בעדינות את נייר קלף את הסדין עם העוגיות עדיין על גבי, מנוחה הקלף ועוגיות על מתלה החוט מתחת עד מגניב. טריק הסרת עוגיות / קירור זה לוקח תיאום, אז תחשוב על זה לפני שאתה עושה את זה וקל על הליקר ביצים.