עוגיות שוקולד-שוקולד דובדבן
עוגיות שוקולד-שוקולד דובדבן עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 24. אם יש לך שבבי אפייה, סירופ תירס בצבע בהיר, מילוי פאי דובדבנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 24 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: כשר לקאפקייקס שוקולד בפסח: קאפקייקס שוקולד ללא קמח עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד, עוגות דובדבן שוקולד, ו עוגות שוקולד-דובדבן.
הוראות
עבור עוגות: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו 24 (2 1/2 אינץ') כוסות מאפין עם ספינות נייר; להפריש.
בקערת ערבוב גדולה, לנצח את תערובת העוגה, חמאה, ביצים, ומיץ אוכמניות דובדבן עם מיקסר חשמלי על נמוך במשך 30 שניות. לגרד את הצד של הקערה. לנצח במשך 2 דקות על בינוני. כף 2 כפות בלילה לתוך כל כוס מאפין מוכן. כפית 1 כפית עוגת דובדבנים מילוי על הבלילה בכל כוס העליון עם עוד 1 כף הבלילה קאפקייק.
אופים במשך 12 עד 16 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס בעוגות יוצא נקי. קאפקייקס מגניבים בכוסות מאפין על מתלה תיל במשך 5 דקות.
הסר עוגות מכוסות מאפינס להתקרר לחלוטין על מתלה חוט.
מניחים את שבבי האפייה הלבנים בקערה בינונית; מניחים בצד. בסיר קטן מחממים את הקרם הכבד וסירופ התירס על אש בינונית עד שכמעט רותחים.
יוצקים את התערובת החמה על שבבי האפייה הלבנים; מערבבים עד חלקה לחלוטין.
בואו לעמוד במשך 10 דקות. מערבבים את תערובת הקרם לתוך ציפוי לבן עד מעורב היטב; להפריש.
בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה, מיקרוגל שבבי שוקולד למחצה על בינוני במשך 2 דקות, ערבוב כל 30 שניות.
מניחים את דובדבני מרשינו על מגבות נייר לייבוש. טובלים כל דובדבן יבש לתוך שוקולד למחצה מומס ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר שעווה עד שהשוקולד מתקשה.
כפור כל cupcake עם ציפוי שוקולד לבן העליון עם דובדבן מצופה שוקולד.